vrijdag 16 april 2010

14 en 15 april

Daar zijn we dan eindelijk. Spannende tijden en dan schiet loggen er bij in, terwijl onze volgers natuurlijk stik nieuwsgierig zijn. Eerst dan maar een videootje van hoe het er woensdag na 6u45 's ochtends aan toe ging. We hadden nauwelijks de slaap uit onze ogen gewreven toen de eerste wand al stond. Uit het vele materiaal een selectie aan elkaar gezet. Stralende zon, wij sprongen rond en keken er met open mond naar! Nu jullie.

Tot nu toe ging dat over de wanden. Wij vonden het niet zo vreemd dat er aan het eind van de dag toch nog wat over was.
De auto's moesten natuurlijk wel leeg, dus zet daar maar even neer. Morgen verder.
Om 6u45 zijn we dan - na een bak koffie - zo alweer aan de gordingen toe. Eerst de nok dan maar.
Hoppa, als een veertje.
Hij moet toch echt hier. Passen, nog eens passen en ja hoor, hij moet toch echt met de steile helling naar de voorkant. Draaien dus. Hoppa wederom.
En voordat je het weet heb je die fase ook weer gehad. Binnen begin je dan een aardig idee te krijgen van de ruimtelijke werking van het geheel.
Zo geeft de ruimte voor de camper een soort hangar gevoel! Grrooooootttt!!!! Er kan nog wel wat bij als de unit hier staat zouden we denken.
De gastenkamer beneden.
De gastenkamer boven. Je kijkt hier vanuit de kamer door de opening waar openslaande deuren in moeten komen naar wat wij het binnen balkon noemen. Daar kijk je door de glaspui straks naar buiten. Je zit dan onder het schuine dak.
Hier een blik vanaf het binnen balkon naar beneden, naar het atelier. In het midden zie je de hekken rondom de ingang van de kelder. In de gevel komt allemaal glas van boven tot beneden. Een ruime blik naar buiten dus. Nu het dak er nog op.
Nou daar zijn we dus op de vrijdag de 16de beland met de eerste dakplaat aan de achterzijde.
Vlag in top: pannenbier! Wordt vervolgd.

2 opmerkingen:

Helga zei

Oh, wat wordt het mooi en groot en wat gaat dit snel allemaal.
Het weer werkt ook nog steeds mee gelukkig.Lekkere temperatuur om bij te werken.
Tot de volgende aflevering maar weer.
Grroetjes van Helga en Eduard.

Unknown zei

Heel mooi dames!
zo gaat dat tegenwoordig kennelijk. wij hebben met "open mond"zitten kijken.
Guusta